Ons verhaal

Wat tof dat je onze webshop bezoekt!


Wij zijn Emmy & Inge.


Deze webshop zijn wij uit passie voor interieurs gestart. We hebben elkaar ontmoet tijdens een netwerk event. Inge had als interieurstylist een idee en Emmy wist als product & verpakkingsontwerper dit idee in een werkelijk product te realiseren. Zo zijn wij samen Mintspiration gestart. Nice to know: Mintspiration staat voor MINI! interior inspiration.


De ervaring leert, dat het lastig kan zijn een interieur in te richten. Waar plaats ik welke meubels? En, hoe groot kunnen de meubels zijn in mijn interieur? Houd ik genoeg loopruimte over tussen de verschillende meubels? Kan ik voor een groter meubel gaan of is het juist geschikter voor een kleiner meubel te kiezen. Veel mensen vinden het moeilijk een interieurplan in het hoofd te visualiseren. De meubelsets van Mintspiration kunnen jou daar uitstekend bij helpen. Tijdens het maken van de plannen voor jouw interieur kun je de meubels zo vaak verplaatsen als je maar wilt, totdat jij tevreden bent met de indeling. Handig, toch!


Je kunt beginnen met het ontwerpen van de woonkamer en de eetkamer. We zijn momenteel druk bezig met het ontwerpen van meerdere meubelsets, zoals de keuken, de badkamer en de slaapkamer. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en/of volg ons op social media. Voel je vrij jouw creaties met ons te delen. Tag ons (@mintspiration.nl) op de socials of je mag foto’s naar ons mailen en dan plaatsen we ze graag op de website of bijvoorbeeld op insta.


De meubelsets zijn interessant voor particulieren die zelf het huis gaan inrichten. Voor interieurstylisten en vastgoedstylisten zijn de meubelsets een handige 3D tool om de denkrichtingen aan een klant visueel voor te leggen. Of, hoe gaaf is het niet om als makelaar jouw klanten een cadeau te geven als zij een nieuw huis hebben gekocht?


Huiselijke groeten,Emmy & Inge.

Voor bestellingen vanaf 50 stuks vragen wij je onderstaand formulier in te vullen.